Laisaliden

Den 20-24 september har vi varit uppe på släktträff i Norrland. Eller närmare bestämt så har vi varit på fjällhotellet i Laisaliden (södra lappland). Det är andra gången jag besöker stället denna årstid och det är så otroligt vackert med alla höstfärger uppe på fjället. Det blev några avkopplande dagar ute i fin natur.

Det här inlägget postades i Familj, Sofia. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Laisaliden

  1. Elaine skriver:

    Oj så fint landskap, och fina bilder! Jag får ställa in siktet på liten fjällvandring nästa höst istället. Det är ju så man nästan tappar andan ibland av Sveriges otroliga natur! Dessutom smakar ju fikat bättre än någonsin på såna ställen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*