RIP Zeke

Den 4 juni tändes det en ny stjärna på himlen. Min älskade Zeke har vandrat över regnbågsbron efter att hastigt ha blivit dålig igår kväll… Zeke som var min första egna hund som jag betalade med alldeles egna pengar. Zeke som har vandrat vid min sida i nästan halva mitt liv. Han var min bästa vän som alltid ställde upp på vad jag än bad honom att göra; han lärde sig apportera råa ägg, apportera korv, hämta tungapporter, lydnadsprogram 1, agility, uppletande och mycket mycket mer. Han var full av energi och uthållig som få, även på slutet så var han ihärdigast att göra mig till viljes när alla vovvarna fick en uppgift. Han var den som gav upp sist… Han var alltid glad och hade alltid en svansviftning till övers. Det kommer bli tomt nu men tack vare Zeke har nu sheltien en given plats i mitt hjärta och bidragit till att vi börjat föda upp rasen. Zeke – den lilla blyga valpen som satt längst in under köksbordet när jag hämtade hem honom men det valet har jag aldrig ångrat – för det blev början av en lång och spännande resa…

<3 RIP Zeke 2001-03-29 — 2014-06-04 <3

Det här inlägget postades i Foto, Zeke. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*