Stacy skadad

Under en träning den 11 juli så betedde sig Stacy märkligt. Hon hade problem att gå in i andra porten i slalom – ett beteende som hon inte ens har haft under sin tidiga karriär eller vid slalominlärningen. Stacy har alltid varit så säker på slalom och om det blir fel så är det oftast ingången, inte att hon missar andra/tredje porten – och framförallt inte flera gånger i rad!

Senare samma kväll så markerar hon på ett framben… Måndag morgon kastade jag mig på telefonen för att boka en tid för att kunna kolla upp det. Vi fick tid redan dagen efter hos sjukgymnast Kjerstin på Ultuna. Efter en grundlig undersökning visade det sig att Stacy är öm i en armbågsled. Strikt vila i minst 1 månad, bort med all lek med Piika och anpassade övningar att träna på.

Så detta var tråkigt men det kunde ju ha varit värre… flera tävlingar ställs in och det blir början till en ny ”besvärlig” period med en unghund som vill leka med Stacy och full av energi och en Stacy som vill hitta på saker men som ska ta det lugnt…

Fina Stacy

Det här inlägget postades i Stacy, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*