Film: Piika träning

När Stacy blev skadad och inte fick träna eller tävla agility så hamnade istället Piika i fokus för träning. Stacy fick gå på rehab och träna upp fronten medan Piika stillade mitt träningssug på agilitybanan.

Vi började med träning av långhopp, däck och platta tunneln. Även slalom började vi med parallellt. Det har emellanåt gått bra medan det ibland blivit mycket för Piika att hålla ordning på, ungefär som vid jonglering. Har man lärt sig att jonglera med 3 bollar men lägger till den 4:e så kan allt rasa. Ungefär så är träningen med Piika ibland. Men hon har utvecklats massor under sommaren.

 

 

 

Det här inlägget postades i Agility, Film, Piika, Stacy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*