Kurs för Jouni Orenius

För rätt länge sedan så bokade jag in mig på en kurs för Jouni Orenius i Göteborg helgen 23-24 augusti. Tanken var att träna massa blindbyten med Stacy för att jag ska bli tryggare i att utföra dem. Men så kom en skada emellan så jag blev rädd att jag skulle få ställa in kursen. Någon sa: ”Men du kan väl gå med Piika?”. Den tanken hade inte ens slagit mig. Inte då Piika skulle vara knappt 15 månader gammal under kurshelgen… Skulle Piika gå en helgkurs? Skulle hon orka fokusera en hel helg? Kan hon tillräckligt mycket för att få ut något av en helgkurs? Efter en del funderande så bestämde jag mig ändå för att prova. Vad var det värsta som skulle kunna hända?

Men det kändes riktigt läskigt när vi stod inför vår första bana, det var en hoppbana med sisådär 25 hinderpassager och tanken var att göra sådär 15 blindbyten eller liknande i banan. Vi bröt ned banan i sådär 4 delar och då gick det faktiskt över förväntan. Hon klarade väldigt mycket. Men vi hoppade över alla kontaktfältshinder och slalom.

Från första banan

Belöning

Vi trycker på

Så jag är riktigt stolt över Piika som skötte sig så exemplariskt! Mycket beröm fick vi också över hur långt hon kommit och hur mycket hon klarade av trots sin unga ålder. Undra vem av oss som var tröttast på tåget på söndagskvällen. Det var väldigt kul att gå kurs!

En sammanfattning från vår helg:


 

Det här inlägget postades i Agility, Film, Foto, Kurs, Piika. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*